Skip to content

Anneke Biersteker (1960)

Na een leven als onderwijzeres en psychologisch assistent ben ik overgestapt naar een leven als beeldend kunstenaar. De eerste jaren richtte ik me op beeldhouwen in allerlei aspecten. Daarna ben ik gaan lesgeven. Wat een heerlijke combinatie van de beroepen die ik heb!
In 2018 ben ik ook het werken in 2d, het platte vlak, gaan ontdekken.

Ik werk met hart en ziel als beeldend kunstenaar.  Mijn grootste inspiratiebron? Dat zijn de mensen om mij heen. En dan bedoel ik niet alleen degenen die vlakbij zijn maar ook die veraf zijn.

Ik zie veel overeenkomsten in de manier waarop we allemaal uitdagingen en gebeurtenissen in ons leven aangaan en ervaren.
Maar heel bijzonder vind ik dat we ook allemaal uniek zijn. Fascinerend!

Ik geloof sterk in het delen van gevoelens en ervaringen, om te ervaren dat we niet alleen zijn in de reis die we door het leven maken.  Het delen van moeite maar zeker ook het delen van de schoonheid om ons heen.
En om dat te bewerkstelligen maak ik beeldend werk. Om te ervaren, om erover te praten, om te delen in allerlei opzichten.
Mijn beeldende werk bestaat dus in verschillende vormen.
Alles vertelt een eigen verhaal via mijn handen.

Fotoportret-Anneke
webdesign: arttrust.nl