We zijn nog in business!

De beeldhouwcursus wordt deze weken in aangepaste vorm gegeven. Natuurlijk vanwege de coronacrisis…  Met minder cursisten, met een protocol, met zelfs mondkapjes. Met meer aandacht voor iedere cursist! En heel fijn dat we nog aan het werk kunnen, samen kunnen lachen en leren!

 

 

Het Babyproject!

Zo’n plezier om een ontwerp te kunnen maken voor een prachtige kunstwand!

De portretjes voor dit kunstwerk zijn afgegoten door Beeldengieterij Tenax in diverse kleuren. Wat een bijzonder effect om een gezichtje te zien veranderen en toch hetzelfde gezichtje te blijven zien.

Geen ontwerp is hetzelfde. Juist omdat het in de unieke locatie past.

 

Hart voor elkaar!

Wat kan een kunstenaar bijdragen aan het welzijn van mensen in deze gezondheidscrisis? En helemaal aan het welzijn van de mensen ìn de zorg?
Dat was de vraag die ik mezelf stelde.
Nadat ik met mijn echtgenoot was wezen beeldbouwen wilde ik graag mijn bijdrage ook naar de mensen brengen. Bij woonzorgcentrum de Menning in Wilhelminaoord reageerde men enthousiast op mijn voorstel een straatschilderij te maken. Rita Vos bood aan mij te helpen en samen hebben we een leuke dag gehad met schilderen. We zijn allemaal enthousiast over het eindresultaat! En nu duimen dat de schildering nog lang blijft liggen.

Hart voor de zorg, hart voor elkaar, hart onder de riem.

webdesign: arttrust.nl