We starten weer!

De beeldhouwcursus is stil komen te liggen vanwege de coronacrisis. Heel jammer en noodzakelijk. Maar NU gaan we weer starten. Met een protocol (dit protocol kun je opvragen via het contactformulier) en met positieve inzet van mij en de deelnemende cursisten. We gaan de maand juni gebruiken om te kijken hoe het gaat.

Ik heb er veel zin in!

 

 

Hart voor elkaar!

Wat kan een kunstenaar bijdragen aan het welzijn van mensen in deze gezondheidscrisis? En helemaal aan het welzijn van de mensen ìn de zorg?
Dat was de vraag die ik mezelf stelde.
Nadat ik met mijn echtgenoot was wezen beeldbouwen wilde ik graag mijn bijdrage ook naar de mensen brengen. Bij woonzorgcentrum de Menning in Wilhelminaoord reageerde men enthousiast op mijn voorstel een straatschilderij te maken. Rita Vos bood aan mij te helpen en samen hebben we een leuke dag gehad met schilderen. We zijn allemaal enthousiast over het eindresultaat! En nu duimen dat de schildering nog lang blijft liggen.

Hart voor de zorg, hart voor elkaar, hart onder de riem.

foto-Nieuws-expositie

 

De expositie Begin begint weer op 3 juli!

Expositie Bij Kunstwerk in de Stellingen

De nieuwe data: 3 juli t/m 23 augustus.
Open vrijdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Bij Kunstwerk in de Stellingen (KWIDS) in Noordwolde wordt vanaf 8 maart een expositie gehouden met het thema Begin.
Bijzonder is dat KWIDS dit jaar een jubileum viert: het tienjarig bestaan. En ik ben een van de oprichters van KWIDS! Geweldig dat er zoveel jaar een grote club mensen is die zich inzet voor Kunstwerk.
Helemaal leuk vind ik het dat ik bij deze expositie deelnemer ben.
Kom een kijkje nemen! Je bent uitgenodigd.

webdesign: arttrust.nl