Baby project

Baby’s spreken rechtstreeks ons gevoel aan.
Ongeacht leeftijd… want van kleine kinderen tot volwassenen reageren we op een babygezicht.
Dat kan zich uiten in simpelweg gaan glimlachen, in blij worden, in stil worden, in verzachten, in een gezichtje aanraken, in herkenning, in verwondering.

Ik heb een tiental verschillende gezichtjes met ieder een eigen uitdrukking gemaakt in mergel. Van deze gezichtjes wordt een mal gemaakt. Verschillende babyportretjes samen vormen een wandkunstwerk.
Dit kunstwerk kan in diverse vormen vervaardigd worden. Variatie in hoeveelheid babygezichtjes, kleur en de manier van presenteren maken ieder kunstwerk uniek en afgestemd op je wens.

Een aantal babygezichtjes op een rij kunnen bijv. een gevoel van verstilling en verwondering oproepen. Prachtig in een gang.
Een aantal babygezichtjes samen afgegoten in een cirkel kunnen een gevoel van vreugde en huiselijkheid oproepen. Heel mooi in een gezamenlijke ruimte.
Een aantal babygezichtjes in felle kleuren kunnen een ervaring van speelsheid en plezier oproepen. Erg leuk om bijv. in een ruimte op te hangen waar veel kinderen komen zoals een kinderdagverblijf.

De babygezichtjes worden afgegoten in kunsthars. Ze zijn kant en klaar en kunnen zo opgehangen worden.
Kunsthars is makkelijk schoon te houden, UV-bestendig en ook nog in allerlei kleuren verkrijgbaar. Dit materiaal is ook aantrekkelijk om aan te raken (i.t.t tot bijv. brons).

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden? Heb je ideeën of wil je graag dat ik met een ontwerp kom?  Neem dan contact op voor overleg en informatie.